Vi söker naturens gåvor som är hälsosamma och som odlas och produceras av engagerade människor på ett hållbart sätt. Naturliga och näringsrika produkter där det viktigaste stegen är odling, kultivering och samling. Därefter görs endast det som behövs för att förvara näringen och smakerna fram till era bord. Vi söker produkter där naturens under träffar människors genialitet, som på ett naturlig sätt förvandlar dessa till en högre nivå av smakupplevelser – naturliga kulinariska mästerverk!

Vi är ett familjeföretag – egentligen började allt som ett familjeprojekt utifrån ett intresse för god mat och en vänskap med familjen Rafael Alonso som är olivoljeproducenter. Januari 2009 startade vi Bustamante Promotions med syfte att importera deras utomordentligt fina ekologiska extrajungfru olivolja Oro del Desierto, producerad på deras egen gård i Almeria. Sedan dess har vi utvecklat bolaget och sortimentet, men alltid med genuina produkter och oförglömliga smakupplevelser! Vi började av naturliga skäl med produkter från Spanien, men har nu även produkter från Sri Lanka och utvecklar sortimentet från Italien, Grekland och Portugal.

Bustamante Promotions består av

Asif Bokhari de Bustamante: inköp, försäljning och en del mitt emellan (samt föreläsningar och smakprovningar om olivolja). Har jobbar med mycket annat innan detta (logistik och sådant).

Sabina (delägare): produktansvarig och nya projekt. Svartbälte i Taekwondo (tränar Zumba, Piloxing och är Flamencolärare).

Yasmin (delägare): produktansvarig och media manager. Geolog med specialisering Maringeologi (sjunger och dansar även flamenco).

Daniel (delägare): sälj och marknadsföring. Bevisad säljare och lagar även Paella på din fest! 

Vi importerar oförglömliga smakupplevelser!


Asif
Grundare

Tycker om att laga mat, resa, fota, segla, dyka. Startade företaget som ett hobbyprojekt "Att jobba med smakupplevelser och bra mat är mycket roligt och givande!".

Sabina
produkt

Är en naturlig lärare. Håller lektioner i engelska, psykologi och även flamenco, zumba, piloxing och Taekwon Do.

Yasmin
media

Tycker om allt som har med foto, film, musik, och sociala medier att göra fast är egentligen maringeolog.

Daniel
marknad

Är fortfarande studerande, men trots sin unga ålder är han en bevisat duktig säljare.